julebord på tango

Hva med å legge årets julebord til Tango Cocktail Club? Vårt lokale er perfekt, enten du skal samle gode venner, kolleger eller samarbeidspartnere. Smakene kjenner du igjen fra restauranten – her får du Tangos vri på førsteklasses høytids- og selskapsmat.

reservasjon

Lokalet kan tilpasses opptil 80 spisende gjester og det er tre menyer å velge mellom. Bord reserverer du enkelt på nett ved å klikke ‘Send forespørsel’ eller ringe 51 50 12 30.


SEND FORESPØRSEL

SMAKSMENY

En stor smaksmeny som kan fungere bra, enten som
buffet eller stående minglemat.

 

 

Mandelpotetchips med  sitron & fennikel

Laks sashimi med pepperrot og agurk

Råmarinert kamskjell med avokado & chilli majones

tartar på kalvmørbrad med røkt eggekrem ponzu & sprøløk

Miso bakt jordskokk  med røkt blåskjell & yoghurt

Smørbakt blomkål med råreke & dill

Krabbe rull  med syltet  stangselleri

Mini softbun med sprøtt sideflesk & kimchi

Andeleverparfait «sandwich» med teriyaki saus

Bakt sjokoladecrème med salt karamell iskrem & hasselnøtt

695,- pr. pers.

COCKTAIL CLUB MENY 1

Tartar på ytrefilet av okse

Med røkt majones, tomat & parmesan

Andebryst

med rødbeter, jordskokk, hasselnøtt & andesjy

Bakt sjokoladecrème

med salt karamell is & créme fraiche

 

675,-pr. pers.

COCKTAIL CLUB MENY 2

Bakt Kylling  egg

med løjrom og sjampinjong

Lammelår

med sellerirot, rosenkål og lammesjy

Blåbær isparfait

med  sitron krem & karamellisert  hvit sjokolade

595,-pr. pers.

 COCKTAILMENY

En litt enklere cocktailmeny som fungerer bra som
stående minglemat og noe godt i glasset.

 

Mandelpotetchips med  sitron & fennikel

Laks sashimi med pepperrot og agurk

tartar på kalvmørbrad med røkt eggekrem ponzu & sprøløk

Mini softbun med sprøtt sideflesk & kimchi

Andeleverparfait «sandwich» med teriyaki saus

Bakt sjokoladecrème med salt karamell iskrem & hasselnøtt

 

425,- pr. pers.